Nevét nem vállaló beküldőnk kronológiát készített a pinájáról. Az írás egyelőre az 5 és 18 éves kora közötti eseményeket dolgozza fel, szenzációs stílusban. A folytatás bíztatásra szorul, ezért én most elkezdem visszatapsolni. Folytassa, Anonymus!

Örökélet, cheat a Mortal Kombatba, P a nagy betűs életbe: leabugyival@gmail.com. Küldd el nekünk vallomásodat!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
~5.-6. év
Első emlékem a pinámmal kapcsolatban, amikor Anyukám rámszólt, hogy óvatosan szálljak ki a kocsiból, nehogy valaki meglássa a csupasz fenekem. Aznap valamiért bugyi nélkül mentem haza az óvodából. Körültekintően léptem ki a hátsó ülésről. Kurta szoknyácskámat esetlenül lapogattam combomra, nehogy véletlenül kivvilanjon, aminek nem szabad.

Máig fel tudom idézni azt a furcsa, izgatott szégyent.


~16. év
A Bátyám már nem él otthon. A szüleim a konyhában élik estéiket. Lemegyek hozzájuk, és a tőlem telhető legnagyobb természetességgel próbálom oldani a közelgő téma feszültségét.

Máris kimondom.

Beszéljünk a szexről!

Magamra erőltetek egy kis zavart, hogy segítsek nekik. Hebegnek-habognak, bájosnak találom. Édesanyám a sarokba szorított állatok kétségbeesett dühével tiltakozik. Összeveszünk.

Kaptatok fel a lépcsőn, még elcsípem, ahogy Apukám azt mondja Anyukámnak: "Nem fogja megvárni, amíg te felnősz ehhez a beszélgetéshez."

Már nem vagyok szűz...


Az első.
Kisfelnőtt vagyok, a gimnázium derekán. A szüleim szigorúan fognak. Nem haragszom ezért, nem lehet könnyű egy diktátort nevelni. Tíz órára haza kell érnem, a fiúm, aki 200 km-re lakik, nem alhat nálunk.

Ártatlanságom nem érdekel. Minden bizonnyal hamarosan megtörténik.

A barátom egy nyári napon meglátogat. Vonata reggel érkezik, este megy. 19 éves, ő sem volt még nővel. A pinám borzasztóan kíváncsi.

Anyukám a kertben tesz-vesz, szereti gondozni a növényeket, pláne mindezt bikiniben, hogy simogassa a bőrét a napsütés.

Közben beleülök a fiúm ölébe.


14.-18. év
Az osztályteremben az ablak mellett, a bal oszlop harmadik padja az enyém. Időnként csatlakozik mellém valaki, gyakran mégis egyedül ülök. Mellettem egy radiátor, amire módszeresen felvezetjük az előttem helyet foglaló barátnőimmel, hogy ki kivel feküdt le.

Az én listám a leghosszabb. Büszkeség tölt el, ha rápillantok. Ennek oka nem a mennyiségi fölény, hanem a tény, hogy a másik két lányhoz képest én előnytelenebb külsővel rendelkezem.

Az életben való sikert ennek a felismerésnek köszönhetem.


18. év
Minden nő életében van egy férfi, akit az anyja lánygyermekének szán. Ez a férfi általában nem az a férfi, akit a lány is magának szán. :)

B. politikai nézetei megegyeztek a szüleimével, és ellenkeztek az enyémmel. B. zenei ízlése közel állt Apuéhoz, én viszont csömört kaptam Miles Davistől. B. undorral gondolt a találkozásunkat megelőző időszakra, és előszerettel hangoztatta a család, az emberi értékek és a hűség fontosságát. Szemben nyilvánvalóan az én erkölcstelen múltammal.

B. néhány hónappal később könnyek között bevallotta, hogy kapcsolatunk elején megcsókolta az exnőjét. Ha-ha-ha.

Sajnos ez az érzelmi vihar sem mentette meg a pinámat az ásítozástól. Kezdetét vette a párkapcsolatok rám azóta is gyakorolt szimptómája: a szex iránti sóvárgás megszűnése.

B. persze számonkérte rajtam a lotyót. B.-t felvilágosítottam, hogy 1 éve van abban, hogy kitekerjem a nyakát. Neki is.

Mielőtt totálisan szedálta volna a pinámat, megpattantam.


Talán folytatom.

Addig is csatlakozz hozzánk a Facebook-on!