Ezt hívják megrontásnak. Csak így tovább, kedves Lelkes Olvasó! 

Kellemes írást kívánunk a leabugyival@gmail.com címre! 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Van egy téma, amivel még nem találkoztam az oldalon. Igaz, hogy Pinablog a cím, de ez is a bugyi mögött van. Felmerült bennem a kérdés, hogy miért nincs jelen. Nem szeretjük és csak a puncinkat magasztaljuk az egekig? Pedig a popsiszex is lehet ugyanolyan élvezetes, felemelő és érzéki akárcsak a punciszex.

Sokakat megbotránkoztat. Nem azért találták ki, gusztustalan, nagy a fertőzésveszély, fájdalmas és még lehetne sorolni, kinek miért nem szimpatikus. Két nyomós okom van, hogy odáig meg vissza legyek érte.
1. Terhesség elkerülése.
2. Fájdalom igénye.
Fél éve veszítettem el a szüzességemet ilyen téren. Nem bántam meg. Kecskével sokáig beszélgettünk róla, ő szerette volna nagyon én kíváncsi voltam, de féltem tőle. Olvastam róla fórumokon, beszélni nem tudtam senkivel, mert kevesen vannak akik az anált preferálják és a környezetemben csak olyanok élnek akik élből nemet mondanak rá. Nem tudtam dönteni, egyrészről hajtott a vágy, végre valami új, ismeretlen dolog, de a mérleg másik felén ott volt, hogy gusztustalan, és elégszer hallottam poénként (elrettentő példaként??), hogy a lányzó kukoricát vacsorázott előző este. Agyaltam a dolgon, és arra jutottam, lesz ami lesz. Ha Kecske szeretné, belemegyek, sanszos, hogy ő is tisztában van a következményekkel, és ha akarom bármikor leállíthatom. Nem került sor ilyenre, sőt, azóta várom az alkalmat, mikor nem a puncimba hatol be. Leírhatatlan. Az elején fájdalmas, markolom a matracot, fejemet a párnába nyomom aztán egyszer csak az ellenkezőjére változik. Már-már orgazmus előtti pillanatokat élek át, érzéki gyönyört, imádom, ahogy vonaglik felettem, markolja a hátamat és alig tudja visszafogni magát majd hangos nyögések között elélvez. A fenekembe. Érzem, ahogy lüktet bennem és rám nehezedik minden súlyával, mert mintha minden erejét kilövellte volna férfiasságából, pár percig egymásba olvadva fekszünk, nem beszélünk csak pihegünk, mosolygunk, egy pillantásból megértjük, hogy mindkettőnken fantasztikus volt és alig várjuk a következőt. Csak azt sajnálom az egészben, hogy egyre rövidebb ideig tart a fájdalom.

További tartalmak, képek, beszélgetések itt: http://www.facebook.com/leabugyival