Sophie "legszívesebben kötelező olvasmánnyá tenné" a blogot, aminek a most következő epizóddal ő is részesévé válik. Főhősnőnk önszántából húzott erényövet, de az vesse rá az első követ, aki nem csinált még hülyeséget szerelmesen.

Írnál nekünk? Ne habozz tovább, küldd el nekünk vallomásodat, akár név nélkül! Címünk: leabugyival@gmail.com.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Én mindig azt hittem, nekem Puncim van. Jókislány, aki néha kívánós, néha hozzá se lehet szólni. Jól kijöttünk, amíg megkapta, amit akart. Azonban fél éve változás történt. Vége lett az aktuális románcomnak és nem jött utána (szokás szerint) 2-4 héttel később újabb áldozat. Tavaly már egyszer éheztettem, de akkor 4 hónap után feladtuk és 6 csodás orgazmusban volt részünk egy délutánon egy szakértő exnek köszönhetően. Aztán úgy alakult, hogy együtt is maradtunk komolyan, de idén tavaszra kifújt végleg a dolog.

Jelenleg 6 hónapja éhezik a drága és kezd igazán Pinaként (picsaként?) viselkedni. Nem hagy tanulni, állandóan bombázza a fejemet mindenféle pózokkal, pasikkal, fantáziákkal. Elég neki a busz rázkódása is vagy, hogy úgy mozdulok, úgy ülök a széken órán. Aztán persze otthon jöhet a vibrátor, de a drágát nem lehet átverni. Hiába fekszem remegő lábakkal a játék után, ő azért még megkérdi: „Nem lehetne egy igazival is? Naaa lééégysziiii…” Ha külön teste lenne, úgy verné magát a földhöz, mint az elkényeztetett kisgyerek, mikor valamit nagyon akar, de nem kapja meg. És közben kínoz, amikor csak teheti:

„Nézd őt! Igaz 32 évesen kopaszodik és a tanárod, de milyen jó lenne, ha felültetne a padra és minden szó nélkül jól megbaszna…”

„Hmm, micsoda srác. Jó, tudom, hogy egy egoista barom, aki mindig csak játszik veled és még csak 21, de én a gondolatától is tocsogok. Csakazértis.”

„Kamionos, 19 éves… nem is akarom hallani a kifogásaidat! Olvasd csak, ahogy cseten írja, hogyan nyalna ki, aztán dugna meg minden pózban, én addig tombolok tovább.”

„Nagy Ő? Szerelmes vagy? Randiztok? Még csak egyszer csókolt meg, de a pillangók verdesnek a gyomrodban, azóta is? Kit érdekel, hogy régóta bele vagy esve! Kit érdekel, hogy most alakul valami! Amíg nem foglalkozik velem, addig leszarom!!!”

23 vagyok, megtaláltam azt, akivel úgy gondolom, le tudnám élni az életem. Lelkileg nagyon közel állunk, már évek óta ismerjük egymást, de Pina még egyszer sem kívánta meg. Jó, nem is volt még igazán lehetősége közelebbi kapcsolatba kerülni Vele, még csak most ismerkedünk igazán, de beledöglök, ha nem lesz olyan lelkes, mint én vagyok. Akarom azt, amit ő, de ugyanakkor nem elfuserált kisfiúktól, akik még most élik ki magukat, hanem attól az embertől, aki az Igazi lehet az életemben. Amilyen tempóban haladunk, benne van a pakliban, hogy Pina még egy félévet éhezéssel tölt, de ki akarom várni, mert úgy gondolom, megéri. Csak félek, hogy közben a drága felrobban vagy egy óvatlan pillanatban elcsábul. Így maradnak a sűrű önkielégítések és a remény, hogy kibírja a szájkosarat és az erényövet.

Szeress bennünket a Facebook-on is: http://www.facebook.com/leabugyival!