Értelmetlen önfeláldozás, elhúzódó betegeskedés, a kálvária és a végén a fájdalmasan szép happy end. Virtuális lelki petting nevű beküldőnk megjárta a poklot, amiért háttérbe szorította
a pináját és rajta keresztül saját akaratát.


Te is átmentél hasonlón? Írd meg nekünk a leabugyival@gmail.com címre!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lelkiismeret-furdalás. Ez a szó jut leghamarabb eszembe, ha a puncimra gondolok.

Délelőtt tíz óra. Barátságos rendelői szoba, kényelmes fotel, bokáimon, csuklómon elektródák, homlokomat pánt fogja át, amikből szintén vezetékek lógnak ki, s egy ismeretlen műszerhez kapcsolódik mindegyik. Jóságos tündérarc libben be a szobába.
- Szép napot, meséljen nekem, mi a panasza?
- Tulajdonképpen minden, ami egy hüvellyel történhet. Az elmúlt két évben Ön a harmadik orvos. Szkeptikus vagyok, mégis azt kérem, hogy segítsen, mert fogytán az erőm.
- Hm. Kedvesem, miért bántja magát?
- Elnézést, nem értem...
- Minden női probléma, ami nem kezelhető pár hét alatt, lelki eredetű. Ön 2 éve hazudik magának, és a teste nem győz jelezni. Mondja, miért bántja magát azzal, hogy nem vesz róla tudomást?

Mondták, hogy sírni fogok, ha elmegyek a dokinőhöz, de tiltakoztam. Ugyan, mi történhet? Pár bogyesz, kenőcs és minden kezdődik előről. Zokogtam húsz percet, elektródákkal a fejemen. Igaza volt. Semmi olyanról nem tudtam mesélni neki, ami arról győzte volna meg, hogy mint nő, ne hazudtam volna magamnak az elmúlt években.
- Drágám, amíg nem teszi magában helyre a dolgokat és utálja a saját nőiességét, ne várja, hogy meggyógyul.
Tudtam. Tudtam, hogy szakítanom kell.
Hazafelé sétáltam Budán. Azon gondolkodtam, mikor volt olyan szeretkezésem, mikor volt olyan párkapcsolatom, amikor felhőtlenül és a magam örömére szexeltem volna. Amikor nem játszott közbe a megfelelési vágy, a bizonyítás magam és a másik számára, hogy elég jó vagyok. Amikor ne az lett volna az első, hogy a farka kielégüljön, hanem amikor átadva magam az ösztönén kábulatának, az orgazmusom eufórikus pillanatáig élveztem volna a szexet. Egyáltalán... bassza meg, mikor volt nekem utoljára orgazmusom?

Rég. Már nem is emlékeztem. Sétáltam haza Budán. Tudtam, hogy szakítanom kell. Hogy az egóm hazug maszk, és nincs annál fontosabb, hogy 25 éves koromra végre Én és a gyönyörű pinám egymásra találjunk.

Nincs az a férfi, aki előbbre való a MI kapcsolatunknál.

Hosszú lelki gyötrődés után szakítottam. Azóta, hosszú évek óta először, semmi betegségem sincsen. Randira készülődtem. Izgultam is, hiszen régóta nem feküdtem le mással, csak a pasimmal. Idegen érintés, ismeretlen illat és ki tudja, mit fog szólni ehhez a frissen meggyógyult pinám. Épp a tangámat húztam fel, amikor a polcon megpillantottam a sminktükrömet. Lefeküdtem az ágyra, széttártam a lábamat, tükrömet elé tartottam, és hosszú percekig néztem. Boldog volt. Egészséges, gyönyörű, amilyennek sokáig nem láttam.

Soha többé nem engedem meg sem másnak, sem magamnak, hogy ezt a gyönyörű rózsaszínét elveszítse.


Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz hozzánk a facebook-on! Vigyázat, magas felnőtt tartalom: http://www.facebook.com/leabugyival