Mamzelként, nőként és a Pinablog szerkesztőjeként fontosnak tartom, hogy a NANE (Nők a Nőkért az Erőszak Ellen Egyesület) új reklámját bemutassam nektek. Bár ez nem kapcsolódik szorosan a témához, a Pinamisszióhoz, azaz a nők önbecsüléséért folytatott harchoz annál inkább.

A film egy igazi magyar remekmű, amit Sós Bálint készített, és a szakma talán legrangosabb versenyén, a cannes-i Young Director Awards-on harmadik helyezést ért el.

A kampány a bántalmazott nők védelmében szólal fel. El tudok képzelni olyan esetet, amikor egy nőnek jó egy erőszakos férfivel élni. De biztos vagyok benne, hogy az esetek többségében a félelem, a bizonytalanság és az önbizalomhiány az, ami visszatartja ezeket a nőket attól, hogy kilépjenek a kapcsolatukból. A NANE konkrét segítséget, és lelki támaszt nyújt nekik, bárhogyan is döntenek.

Biztos vagyok abban, hogy a több tízezer olvasónkból is akad, akit személyesen érint a téma, de akit nem, az is tehet az ügy érdekében. Osszátok meg a videót, vagy lájkoljátok, mert így a mű elnyerheti a közönségdíjat, amit a legnézettebb Youtube videó kap. Így nem csak az alkotókat jutalmazzátok, hanem még több emberhez eljuthat az üzenet. Valakinek talán az élete múlik rajta.



Valódi női vallomásokat várunk a leabugyival@gmail.com címre!
Facebook oldalunk: http://www.facebook.com/leabugyival