Van, amikor a rózsaszín köd és a naiv első szerelem tökéletes harmóniájába beférkőzik a perverzitás. A piszkos női vágyak egy időre kiütik nyergéből a szőke királyfit és Szineztézia nevű beküldőnk olyat tesz, amit sosem gondolt volna magáról.
 

Oszd meg velünk: leabugyival@gmail.com 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ültünk hajnalban, másnaposan az arab pita felett, és mindenféle sztorit húztunk elő élményeink titkos fiókjából.

-          És neked?

-          Mi nekem?

-          Hát neked mi a legextrémebb élményed? 

Úgy tettem, mintha gondolkodnék. Valóban erősen rá kellett játszanom, mert amúgy egyből bevillant. Dugtam én már mindenhol: erdőben, autóban, tengerparton, zongorán, lenyúzott medveszőrmén és anyám ágyában. De ez…ez az élmény számomra mai napig az egyik legizgalmasabb.

Éppen Amerikában volt üzleti úton az akkori pasim. Autója nem volt,- nem is értem, annyi fizetést hova lehetett elinni, de ez már egy másik történet- így apám felajánlotta, hogy kimegyünk érte a reptérre. Az első, a nagy szerelem, még apám is olyan lelkesen segédkezett körülöttem a pasi ügyemben.

Kiértünk a reptérre, apám, a nője és én. Késett a gép, órákat vártunk rá, életemben annyi pénzt mentes ásványvízre nem költöttem, mint akkor.

A fotocellás ajtó kinyílt végül, alig vártam, hogy végre több hónapnyi kihagyás után a nyakába ugorhassak.

Fáradt volt és már akkor is gazember tekintete volt, de én annyira vártam, és olyan nagyon szerelmes voltam belé.

Éjjel végre a parkolóba értünk, bepakoltunk minden bőröndöt a csomagtartóba és elindultunk haza. Apám, a nője és mi.

Bújhatnékom volt, a hátsó ülésen ültünk, így ölébe hajtottam a fejem és szokásomhoz híven, el is aludtam. Egyszer csak arra ébredtem, hogy egyik kezével a seggemet simogatja, másikkal az arcom, majd körkörösen simogatta a számat. Tudtam, mit akar, de gondoltam nem hiszi, hogy miközben apám vezet, a nője mellette csacsog az aznapi dolgairól, én majd megteszem. Tévedtem. Pár pillanat múlva elővette a farkát a nadrágja mélyéről. A szívem dobogott, a bugyim tocsogott, az autó százzal hajtott az autópályán, majd tövig kaptam a merev farkát. Életemben olyan finoman, és halkan nem szoptam, mint akkor. A lámpák fényei olykor bevilágítottak a hátsó ülésre, apám kedélyesen érdeklődött a pasimtól, hogyan utazott, milyen tárgyalásai voltak, én pedig szoptam. Csak reménykedni tudtam, hogy apám ne kérdezzen tőlem semmit. Kivételesen nem tette. Mai napig igazán hálás vagyok neki, ugyanis életemben először akkor élveztek a számba. Nem volt sok választásom, lenyeltem. Vannak ez embernek olyan élményei, amiben nagy szerepe van, akárcsak közvetetten is, a szülőknek. Köszi, apu.

Többre vágyóknak, Mr. Pink ajánlásával: http://www.facebook.com/leabugyival