Noni Nuni szexualitásába kétszer hozott csavart a pornó: először, amikor a párja lecserélte őt a színésznőkre, másodszor amikor rájött, hogy emiatt nem tudja őt teljes erőből elítélni. Jó vagy rossz? Megcsalás, vagy sem? 

Neked is van egy titkod? Meséld el nekünk, akár név nélkül a leabugyival@gmail.com címen!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Új Felfedezések!

Időnként sok mindenre rájövök. Főleg, amikor itthon vagyok.
Nincs a lelkem jó állapotban, most olvastam egy bejegyzést, miszerint a nők ott hibáznak hogy nem kezdeményeznek szexet, illetve elutasítóak.
Na, akkor én most elmesélnék egy lélekbe és nuniba tipró történetet.
Négy éve élek a párommal, az utóbbi időkben azt vettem észre, hogy többet néz pornót és maszturbál is.
Reggel a csapba, este zuhanyzás közben. Van olyan, hogy 3 hétig sem szexelünk, pedig én szeretném.
Jön a kifogás: Jaj most ne, fáradt vagyok, jaj most nem kívánom a szexet.
Pedig kívánja, de csak saját magától.
Volt olyan, hogy ült a gép előtt zuhanyzás után. Bejöttem én is a fürdőből és ledobtam magamról a törülközőt, majd elkezdtem a kemény mellbimbómmal a füle tövét simogatni.
Elzavart, hogy Ő most dolgozik, hagyjam békén.
Na, ennyit arról, hogy egy nő kezdeményez.
Borzalmas szinteket járok meg időnként, mert már kezdeményezni sem merek. Kitárom a szívem-lelkem, szó szerint levetkőzöm meztelenre. És ellöknek.
De néha jó is a szex. Bár mostanában azért nincs orgazmus, mert egyfolytában csak arra tudok gondolni, hogy a pornós lányokra jobban szereti verni.
És vajon most az én nunimra gondol, vagy más nőre?
Már arra is gondoltam, hogy fel kéne pezsdíteni a szexet, új pózok, rávezetni, hogy többet kényeztesse a behatolás előtt a nunit. Nem sok sikerem van.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy külföldön élünk két hónapot és otthon két hetet. Azt mondja, hogy itt azért nem tud szexelni, mert itt van a szomszéd szobában a kolléga.
De a fürdő is a kolléga szomszéd szobája és simán tudja magát kényeztetni
Sőt, volt olyan is, hogy otthon míg lementem a sarki boltba, vagy míg megmostam a hajam, Ő önkielégített.
A nunim nem érzi magát jól, a lelkem meg... a nőiességemmel együtt...
Egészen a mai napig, kaptam egy kis önbizalmat.
Itthon ültem a gép előtt, olvasom a híreket, aztán a bulvár híreket, és ahogy mentem beljebb és beljebb, valahogy egy szexoldalon találtam magam.
Bevallom, hajtott a kíváncsiság, hogy mit esznek ezen a pornón úgy a pasik.
Elkezdődött a film: a lány nyalogatta a férfi szerszámát. Na, mondom oké, eddig olyan ez, mint ha velünk történne.
Aztán elkezdte a pasi is kényeztetni cirógatni a csaj nuniját, aki életszerűen sóhajtozott. Majd a nyelvével is kényeztette. Végül alig várta, hogy a duzzadó kemény farok meglátogassa nunit.
Beleült a lány a farokba és úgy mozgott, mint ahogy én szoktam álmaimban. Hirtelen felkiáltott a nunim: ezt én is én is különben nagyon ideges leszek. Mire levettem a bugyim már nuni tocsogott az izgalomtól és alig várta, hogy hozzáérjek, simogassam. Végül annyira megujjaztam magam, hogy háromszor is elélveztem. Ez állati klassz volt. Ilyet még nem csináltam így. És jobb volt a testemnek és lelkemnek is, mint a párommal.
Szörnyű érzés, hogy nem bízunk egymásban, külön élünk nemi életet. Nekem az otthontól távol sem okoz gondot a szex, sőt, izgis, hogy új hely, új ágy. Mintha két havonta szállodában szexelnél. 
De Ő viszont otthon az utóbbi 4 hónapban jobban teljesít. Legutóljára csak velem volt, a kezével nem.
De én viszont szeretném ha csak velem lenne, mert úgy érzem, mintha megcsalna. Pedig nem, de mégis olyan érzés. Mert ez nekem amolyan bizalom kör kérdés.
Tény viszont, hogy most én is szégyellem magam azért, amit tettem. Főleg amiatt, hogy jobb volt. Lehet, hogy elromlott a nunim?
Na ne, most lüktetett egyet, hogy ilyet hallani sem akar.

Ismerkedj meg velünk a Facebook-on is, kattints és like-olj bennünket:  http://www.facebook.com/leabugyival