Mola elolvasta A szürke ötven árnyalatát és teljesen elment az esze: regisztrált férfiként egy társkereső oldalra. A végeredmény teljesen megdöbbentő, a könyv viharos siker. Alászállunk a bugyi legmélyebb bugyraiba.

Küldd el nekünk te is élményeidet a leabugyival@gmail.com címre!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
A férfi kinyitotta az ajtót és a lány benézett a szobába. Bársony borítás a falon, a teremben különböző kínzóeszközök. A lány meghökkenve annyit tudott mondani: „szent baszanttyú”.

Azt hiszem ez volt az a rész, amikor felröhögtem a Tulipán InterCityn, A szürke ötven árnyalat olvasása közben.
Pink nagyimat minden alkalommal meglátogatom, amikor hazautazom. Nincsenek mélyen szántóan bölcs gondolatai, de ahogyan a fiatalságáról mesél, vágyakozással tölt el. Olyan vegytisztának tűnnek szavai. Nevét az öreglány onnan kapta, hogy minden rózsaszín nála. A függönyök, a habos díszpárnák, minden összhangban van, különösen ügyelve arra, hogy a művirágok színben harmonizáljanak a csipketerítőkkel.
- Nagyapád olyan volt, akár egy Simon Templar. Magas, jóképű, nagyvonalú és udvarias. A vonaton találkoztunk, kinyomozta hova utazom, hetekig csak követett, majd táviratot küldött 2 hét múlva, hogy a szülőfalum állomosára mikor érkezik a vonata. Azt sem tudtam kit várok.
- Nagyi, nem gondolod, hogy ez kicsit ijesztő? Akárki követhetett volna és nyomozhatta volna ki a címedet.
- Akkoriban más időket éltünk. Megjelent az állomáson, máris levett a lábamról. Persze én Lajosba voltam szerelmes, de a szüleimnek rögtön megtetszett. Meg ugye katolikus volt. Lajos meg református.
- És hogy lett ebből házasság?
- Azt hiszem tízszer találkoztunk és feleségül mentem hozzá. De nem mesélem el megint, mit mondtál, mit néztek a húgoddal a moziban?
- Ted.
- Miről szólnak a mai filmek, utoljára Jávor Pált láttam a filmszínházban.
- Őöö… egy 35 éves pasiról, akinek teljesült a gyermekkori kívánsága, és életre kelt a mackója, de épp gebaszt okoz a párkapcsolatában, mert folyton vele lóg… szóval egy fel nem nőtt fickóról és a füves mackójáról.
- Értem…

Vannak azok a pillanatok, mikor rádöbbensz: „ez a fejemben jobban hangzott”. Hogy mi van? Komolyan egy olyan filmet nézek meg, ami egy 35 éves fickóról szól, aki a füves mackójával bandázik, majd amikor szétszakad a játékszere, a csaja könnyek között összevarrja? Ennek tetejében még egy olyan könyvet is olvasok, ahol egy szűz egyetemista bölcsészpina - hozzáteszem, a szüzes dolgot leszámítva, egész könnyen azonosultam a szereplővel - játékszere lesz egy dúsgazdag és piszok jó pasinak.

Egy pillanatra vizionáltam a villamoson Simon Templart, ahogy betépve elköszön a mackójától, majd magánrepülőre száll, és luxuslakásában megkeféli a kikötözött szűz bölcsészlányt. Igen, valóban más idők járnak. A nők milliói egy olyan könyvet olvasnak, amiben BDSM-játékokra tanít egy gazdag fickó egy szegény bölcsészlányt. Miközben a nők azt hangoztatják, hogy a férfiak nem nőnek fel, és majdhogynem a mackójukkal füvezve tengetik életüket a legénylakásukban, aközben titkon arra vágynak, hogy jól elverjék őket. A helyzet talán kicsit ironikus intermezzója, a napokban heves vitákat kirobbantott családon belüli erőszakról szóló felszólalások.

A világ egyik sikerkönyve az eldurvult szexuális játékokról, és az azt élvező nőről szól, miközben a nők a családon belüli erőszak ellen szólalnak fel, amiből a mai férfiak közül jó páran annyit szűrnek le, hogy a nők többsége emancipunci, tehát vissza a fakanálhoz a béke érdekében. Mire vágynak a nők? Mire vágyik a lelkük? És a pinájuk? Kikötözött romantikára? Valóban érdekelt, mit akarnak a nők, úgy általában: ők vágynak-e erre, vagy csupán piszkos a fantáziájuk, és ha az, akkor miért.

Így hát regisztráltam egy társkereső oldalra, férfiként.

Ha munkaidő közben valami izgalmasat is nézegetnél:
 http://www.facebook.com/leabugyival