Mennyivel könnyebb lenne az életünk, ha egy kis vágással megszabadulhatnánk a nem kívánt emlékeinktől. Almahéj tovább lépne, de rügyező barackja és agya kontrollálja mindezt. Mit javasolnátok neki a szikén és a WD40-en kívül?

A Te pinád milyen? Hisztis, akaratos, odaadó? Írd meg nekünk a leabugyival@gmail.com-ra!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volt egy pasim. Egy nagynak gondolt Ő. Kirakott, mert önmagát keresi. Mert mellettem elvesztette. Én is magam.
Mindketten baromira szenvedünk. De sajnos nem vagyunk húgom féle 18 éves tinédzserek, hogy naivan és ártatlanul azt gondoljuk, hogyha szereted a másikat akkor minden megoldódik.

Előtte egy vamp voltam, életem legszebb ilyen bókja Lilith volt. Élveztem a halmazokat, nem adtam, csak ígértem. Vagy csak elvettem.
Kérte vegyem komolyan. Fejbebaszott, fejben basztunk. Úgy gondoltam nem lehet baj, egy pasi csak örülhet, ha egy ilyen csaj komolyan veszi.
Rosszul gondoltam.

A fejem azóta fiú hiányban szenved és nem érti meg, hogy legalább az emlékére szeretném jól érezni magam. És hogy baszik ki velem, ha már az ő kúrása félbe maradt? Összeveszik a rügyező barackommal.

Egy kezemen össze tudom számlálni életem fejfájásait, amik a zákányossághoz köthetők. De ez, ez az istenverte migrénes fájdalom majd két órán keresztül tart és valószínúleg tovább, ha nem ütnék föl rá egy kezemügyébekerülő fájdalomcsillapító sör kombót. Pedig a testembe eddig belevitt gyógyszerek is két kézen számolhatók.

Először oda sem figyeltem, azt hittem, rosszul fekszem. Másodszor elsőre azt gondoltam, agyérgörcs, de hirtelen eszembe ötlött, ha ez az lenne, fel sem tudnám ismerni. A második gondoltam a google volt. Mivel a szűzkurva agyam az ártatlan pinámat még elmenni sem engedte - valószínűleg ájulás, tónusvesztés ésatöbbi következett volna be - hát rátaláltam erre és erre. Még jó, hogy tipikus beteg vagyok. 30 év feletti férfi.

Eddig én voltam a megtestesült tudatosság. Most meg? Még a hülye agyamat sem tudom kijátszani, hogy lehet, hogy ennyire már nem kéne minden kontroll alatt tartani. Senki ezek után nem fogja nekem megmagyarázni, hogy nincs minden betegségnek valamilyen pszichoszomatikus oka.

A testek buták, hallom a barátnőmtől.

Értem én, hogy a kis okoska gyászolni akar és ebben a mellék nyugtalanító tevékenységben nem akar részt venni, de annyira örülnék, ha el tudna feledkezni magáról és egyszerűen nem érdekelné, hogy kire nyúlok magamhoz. Tudom, hogy azt hiszi most már soha többé senki nem fog úgy kefélni, hogy ő is elsikoltsa magát, és azt érzi, romjaiban van a világa. Elég sok viszonyítási alapja van. Egyszerűen nem tudtam meggyőzni az elmúlt két hétben. Már nem is akarom. Attól tartok, valami furcsa katarzisa lesz és a végét még elképzelni sem tudom, sőt, merem.

Szóval valami lazítószer érdekelne a WD40-en kívül. Ugyanitt akciós emlékek eladók.

Fejezd ki tetszésed a Facebook-on: http://www.facebook.com/leabugyival