Romantikus-erotikus dráma Cat tollából. Szeretjük az ilyet.

Szeretnénk téged is.  Lovagold meg emocionális hullámhegyünket, és küldd el saját történeted a leabugyival@gmail.com címre!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Elkezdtem hinni abban, hogy mindenkihez csak egyvalaki illik. Hogy csak egyetlen ember létezik a világon, akiben a végsőkig megbízol. Csak egyetlen embert követnél csukott szemmel akárhová. Csak egyetlen emberért tennél meg bármit, mennél el a világ végére, boldogan hátrahagyva mindent és mindenkit. Hogy csak egyetlen ember él a világon, akivel úgy mersz szexelni, hogy minden apró hibádat felvállalod, hogy tudod, nem fog megbotránkozni, ha arra kéred, kötözzön ki.

De mi van, ha nem jársz vele? Mi van, ha ő nem akarja? Mi van, ha ő eldob magától? Azon túl, hogy lefagysz, belehalsz, próbálod gyűlölni, és összeomlik az életed, azon túl mi van?
Összeszedsz egy másikat. Jó hamar megdugatod magad vele. De már az is a halálba idegesít, hogy őt zavarja, hogy dugásnak hívod. Megkér, hogy használd a „szexelés” kifejezést. A te fejedben meg csak az pörög, hogy nem is olyan régen még nedves lettél a „dugás” szó hallatára is. Nem volt neki semmi negatív felhangja, az egyik legédesebb szó volt az egész világon. És ez az új, lehet, hogy ő nyal a legjobban az összes közül, de nem ér semmit, a szemed nedvesebb lesz közben a könnyektől, mint a pinád. Nem tehetsz ellene semmit. Hiába telnek-múlnak a napok, hetek, hónapok, még mindig semmi, még mindig nem mersz hangosan élvezni, még mindig feszélyez, ha nem te vagy alul, még mindig nem látod szépnek a farkát, hiába csókol nagyon jól, a szex is jó tulajdonképpen, látod, már szexnek hívod, nem dugásnak, mert ez tényleg szex, lassú, és unalmas, nem rossz, de hiányzik belőle a szenvedély, ami miatt megőrülsz lassan. Minden alkalommal, mikor maszturbálsz, eszedbe jut, hogy mennyivel jobb volt a másik feleddel, és ettől bűntudatod van.
Hiszen vele is jó, csak… csak nem lehetsz vele teljesen önmagad. Önmagad egyetlen kis szeletével tud mit kezdeni, azzal nagyon, de ha te már vadulnál, ő csak néz rád értetlenül. Ha extra gyengédségre vágysz, nem érti. Ha azt akarod, hogy csak döntsön neki a falnak, és tegye be, minden elővezetés nélkül, és jó gyorsan intézze is el, nem érti, és még meg is ijed a perverziódtól. Ha azt mondod, dugás, azt mondja, nem vagy egy kurva. Pedig ha tudná, hogy mennyire beindulsz, mikor ezt mondják! De nem tudja, mert nem tudod neki elmagyarázni, hogy ez egy játék, szerepjáték, hangulatok meglovaglása, és néha kurva vagy, néha szűzlány, néha unatkozó feleség… ő meg néha a kuncsaft, néha a gyengéd, tapasztalt szerető, néha a vízvezeték-szerelő, aki végre jól lerendez. Nem érti.
Odáig már el sem merészkedtél, hogy megkérd, hogy maszturbáljon neked. Sosem néztetek együtt pornót, sosem játszottatok azzal, hogy nem enged elélvezni, csak amikor már könyörögsz, sosem mertél magadhoz nyúlni, miközben dugott, sosem mertél olyan nyíltan és őszintén szexelni vele, ahogyan régen természetes volt. Mert nem lehettél biztos benne, hogyan fog reagálni.
Ott volt a másik, régen, aki csak rád nézett, és valahogy rájött, megérezte, hogy épp melyik nő vagy, és te is megérezted, hogy melyik férfi aznap. Egyfolytában utána vágyakozol, mert ő volt a másik feled, akiért bárkit kinyírtál volna a puszta kezeddel.
Kezdenek megsárgulni azok az emlékek, amikor már fájt a pinád, mert aznap ötödször is átment rajtad, mégis megkívántad hatodszorra is. A színes képeken, a jelenben bőven elvagy azzal a néhány alkalommal, és sosem csapott fel benned a vágy úgy igazán. Kész, le volt tudva. Kezded azt hinni, csak képzelődtél, amikor a régivel úgy dugtatok kétszer egymás után, hogy ki se szállt belőled.
Szép lassan kezd az egész annyira távolinak tűnni, hogy el sem hiszed, hogy az is te voltál. Ettől nagyon berezelsz, és azonnal lelépsz, élsz tovább az emlékeidnek, és keresed azt a férfit, aki legalább egy kicsit is hasonlít ahhoz a tökéleteshez, akinek az egyetlen hibája az volt, hogy nem kellettél neki.

Csodálkoznánk, ha még nem csatlakoztál volna hozzánk a Facebook oldalon!