Nem kíván, hanem követel


Bejegyzésünk szerzője lenszirom, aki izgalmas írásához képet is csatolt nekünk. Köszönjük szépen, most pedig lazítsátok meg a nyakkendőt, mert feszes cucc jön.

És te? Leabugyival@gmail.com!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Őzikének nevezte el a puncimat. Őzike éhes, őzike alszik, őzike mérges, őzike vérzik. Ez az Exem virágnyelve a puncimmal kapcsolatban, egy bugyim ihlette, aminek a seggén egy nagy szemű, ártatlan Bambi van. Bambi nem gondol semmi rosszra, mi annál inkább.

Őzi egy vadállat. Képes befolyásolni a napom, a hangulatom, a reakcióimat, az egyetemi teljesítményemet. Hiszen hogy lehet úgy zh-t írni, hogy a puncim lüktet, tombol, kíván. Az összes vért követeli a testemből, fogalmam sincs a beszédpercepcióról, a fonémákról, 90 borzalmas perc míg benn kell ülni a teremben a vizsgán, csak utána siethetek be a női wc-be és maszturbálhatok lélegzetvisszafojtva két pisilő nő között, három méterre a tanszékvezetőtől, aki a wc-re vár. Az én puncim nem kíván, hanem követel. Egy valódi kis ribanc, aki képtelen ellenállni az álló farok látványának és még akkor is nyálát csorgatva cuppan rá, mikor már a létezés is fáj neki. Képtelen azt mondani, hogy nem. Nem ismeri ezt a szót. A telhetetlensége aztán felszisszenős leülésekbe és könnyfakasztó pisilésekbe kerül. Ilyenkor mindig azt hiszem, tanult belőle a kis hülye, de 1-2 nap gyógyulási idő után már újra kinyílnak a csipái és érzem, hogy akar. De nem kap.

Mióta facér vagyok csak ritkán, akkor is csak az exszel, mert nem tudom, Őzinek kell-e a bizalom, de nekem igen. Nehezen bírja a diétát, igazi ragadozó, csak a hús tudja csillapítani az éhségét. Böjtkor kénytelen beérni pornófilmekkel, vagy gazdi fantáziájával és érzem, hogy nem elégedett, mert egyetlen vibrátor sem helyettesíthet egy férfit. Én vettem kettőt is, mindkettő a fiókom mélyén pihen, mert Őzikét nem lehet átbaszni. Két hónap után már túl volt két mélyponton és azt hittem, lassan-lassan éhen hal. Egyre aszexuálisabb lett, már vérzéskor sem tombolt benne a vágy én pedig elfelejtkeztem a puncimról.

Aztán jött a lehetőség, jövő héten az ex meglátogat. Már magától a tudattól életre kelt. Egy hétig napi   3-4 kézműves foglalkozás sem volt neki elég, a bugyi érintésétől is csorgott a nyála, számolta vissza a napokat, mikor jössz már? Az én puncimnak agya van, aznap tudta, mi lesz vele, meg fogják dugni. Egész nap tocsogtam a nedvességben. Mikor az ex ideért Őzi úgy támadta le, mint egy őrült. El is felejtette milyen érzés, mikor egy férfi foglalkozik vele és rendesen ellátja a baját. Mikor nyelvvel simogatják, mikor mélyen belényalnak, játszadoznak vele, mikor hosszú idő után először méhszájig hatolnak. Csak szívta magába az álló farkat és úgy éreztem, soha nem lesz neki elég. Minden egyes cseppet magáénak akart tudni és addig cicázni hol lassan, szenvedélyesen, hol vadul, őrülten áldozatával, míg abban szusz van. Két hónap alatt annyira elszokott mindezektől, hogy két menet után meghalt. Fájt, piros volt, égett. Nem érdekelt, most megkapod a magadét, te kis ribanc, ezt akartad, hát nesze.

Három napba telt, míg meggyógyult. Megint azt hittem, tanul belőle. Megint naiv voltam.


A bennfentes kommentekért és az extra tartalomért csatlakozz a Pinamisszióhoz a Facebook-on is! http://www.facebook.com/leabugyival

1 Tovább

Monogámpina


Gabó húsz éve azzal a férfival szexel, akivel életében először lefeküdt. Mi a titkuk? Talán a hivatalosan nyitott kapcsolat, ami gyakorlatban még mindig hűséges. Rendesen elkapták a pina grabancát, valamit tudhat a férj.

Most akkor kivel kell dugni? Párkapcsolati 1x1 a kommentboxban, vagy írd meg nekünk a saját történeted a leabugyival@gmail.com -ra!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szeptember végét írtuk, amikor egymásba botlottunk. Fogalmam sincs, hogy pontosan mennyi idő telt el a kölcsönös mustra és a párzómozdulatokkal kísért vad smárolás között, de gyorsak voltunk, mintha éreztük volna, hogy cselekednünk kell, egyébként lemaradunk valami oltári dologról. Másnap, amikor a smiley-s pólójára vett, szolid halálfejjel dekorált farmerdzsekijében üldögélt a várban egy padon és azt kérte álljak fel, forogjak körbe, hogy végre nappali fényben is alaposan szemügyre vehessen, röhögve engedelmeskedtem és annyit mondtam, "jól nézz meg, mert lehet, hogy most látsz utoljára".

Nem így lett. Hamarosan én lettem a lány, aki csak derékig játszik. Felfedező útra indultunk, falakat bontani, határokat átlépni. Tudatára ébredt a kis szűz punci és megállíthatatlan lett. Karácsony első napján éreztem először fogadóképesnek és végre beengedtem oda is. Talán 5 perc alatt élvezett el, de ami ezután következett, arra nem voltam felkészülve. Nem csak elvenni akart, hanem adni is. Tényleg akarta. Pár héttel később volt az első orgazmusom, amitől szerelembe esett a pinám is. Talán erre az állapotra mondják, hogy tetőtől talpig. Nem volt tabu, ha létezik térképe a testnek, akkor a miénk ott van a másik fejében. Összekapcsolódtunk. Nem tudom, hogy végleges-e, de közel két évtizede tart.

Ha valaki olykor-olykor elkerekedett szemekkel megkérdezi, hogy mitől működik, nem tudunk neki egyértelmű választ adni. Nem dugunk félre, nincs bevont harmadik, csak szabadság van. A tudat, hogy ha félredugnál tegyed, ha menni akarsz mehetsz, épp elegendő ahhoz, hogy ne akarjuk kihasználni. A használati utasítást sosem csomagolják mellénk, azt ki kell találni, gyakran módosítani és ezáltal sosincs kész. A minap, miután munkából hazaérve a konyhapultra ültetett és szerelmeskedtünk, megkérdeztem tőle, hogy szerinte mitől létezünk még együtt. 
-Az első 3 évtől, meg attól, hogy mi vagyunk a két dudás, de kurvanagy a csárda!

Nem etalon, bármikor bebukhatjuk, de addig elhiszem, hogy így is lehet.

0 Tovább

Ami jár neki

Lilalány adja rendesen. Lesz itt minden: kis virágos bugyi, leszbiző kamaszlányok, 13 orgazmus az első éjszakán. Figyelem! A történet végén Nagy Igazság található!

Igen? Nem? Küldd el saját élményeidet a leabugyival@gmail.com -ra!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nem tudom pontosan, hogy mikor és hol történt meg először, hogy valamit éreztem ott lent. Mostanra már olyan érzés, mintha kezdettől fogva tudatos kapcsolatban álltam volna a nemi szervemmel. Sosem éreztem magam deviánsnak, inkább az volt bennem, hogy tudok valamit, amit mások nem. Hogy képes vagyok valamire, amire mások nem. És főként olyasmire vagyok képes, amire amellett, hogy mások képtelenek, engem is képtelennek gondolnak. A cunim lüktetett, önálló életet élt. Az anyukámnak volt egy könyve, arról szólt. Hogyan szerezzünk egymásnak örömet. Képek. A kis virágos bugyim nedvesedett, szemérmetlenül és követelőzve. Követelt valamit, de nem tudtam, hogy mit. Kínzó, sajgó vágy volt, valami többre, valamire ami kitölti egész mivoltomat,valami ami felszámolja bennem azt a lüktetést, a nedvességet, a sóvárgást. Az ágy karfájához dörgölőztem, már szinte fájt az a leírhatatlan vágy, a puncim követelőzése, megmagyarázhatatlan sajgása. Nem sok idő telt el ilyen állapotban, talán egy örökkévalóság. Punci már gyerekként megtanulta követelni azt, ami jár neki.

Szomszéd kislány szobája, kb. 10 éves voltam: az emeletes ágy alsó részén feküdtünk hárman. Csak lányok, az ajtó zárva. A nagyobbik lány azt mondta, hogy ő észrevette,valami történik ott a cicije körül. Hogy olyan, mintha meg lennének duzzadva. Felemelte a blúzát, hogy megmutassa. És tényleg: neki már nem volt lapos, mint nekünk. Finom volt és puha, pajkosan rózsaszín, feszes. Megkérdeztem, hogy megérinthetem-e. Boldogság és izgalom furcsa elegye áradt szét bennem, amint ujjaim közé fogtam, simogattam, finoman játszadoztam vele. Őrület volt, kívántam, számba akartam venni, nyalogatni akartam. Szétáradt a kéj, és attól kezdve megbabonázva vártam, hogy nekem is nőni kezdjen a mellem.

Egyre többet foglalkoztam a testemmel, titokban, wc-be zárkózva, éjjel a paplan alatt. Volt egy kis füzetem, amibe meztelen nőket ábrázoló képeket gyűjtöttem, de leginkább a saját testem látványa csigázott fel. Gyakran elloptam anyukám kicsi fürdőszobai tükrét és egyre forrósodó combjaim közé illesztve csodáltam azt a rózsaszín tüneményt, melynek látványával, illatával nem bírtam betelni. Kényeztettem kézzel, a párnámmal, a paplannal, a bugyimmal. Minden érintés kéjözönt indított el, ami sosem teljesülhetett ki, mindig csak a vágy maradt.

Nyári szünet, nagyiéknál. A helyszín egy ottani szomszédasszony lakása. Kb. 11 éves voltam. Ketten voltunk, egyidősek, mindketten kislányok. Ő is vakációzott, ugyancsak a nagyijánál. Senki nem volt a lakásban rajtunk kívül. A váltás nagyon élesen történt, nem emlékszem, hogyan. Hirtelen azon kaptuk magunkat,hogy félmeztelenek vagyunk és nézzük egymást. A világ legtermészetesebb érzése volt. Egymással szemben álltunk, simogattuk magunkat és közben egymást, egyre hevesebben kapkodtunk levegő után, kezeink gátlástalanul és szemtelenül kutattak fel mindent, ami női. Ujja csillogott a nedvességtől, amely mindkettőnké volt. Csókolóztunk, nyelvünkkel kényeztettük egymást, közben egyre hangosabban sóhajtoztunk. Beszéltünk. Utasítottuk egymást, követelőztünk, és újra meg újra megerősítettük egymást abban a hitben, hogy amit csinálunk, teljesen természetes. Azzal erősítettük ezt meg, ahogyan csináltuk. Fesztelenül, boldogan, játékosan. A vágy most sem számolódott fel, csak az izgalom, a feszültség, a kéj volt. Azt sem tudom, hogyan lett vége, de arra még emlékszem,hogy utána végignéztem ahogy pisikál.

Idővel megtanultam maszturbálni. Naponta többször, egyre inkább rájöttem, mit kíván a testem, milyen mozdulatok vezetnek el az orgazmusig. Lassan felszámolódott az örökös feszültség, megtanultam kielégülni. Mostanra már a fiúk izgattak. Az első barátom szemüveges volt és kicsit duci, de vastag ajkaiba egyből beleszerettem. Nem feküdtünk le. A mellemre tette a kezét és elélvezett. Nekem tiszta víz lett a bugyim és egész este zsibogott a fejem, és az egész testem.

És akkor jött az én hősöm, aki végre feloldotta bennem az összes feszültséget, leszakította azt a bizonyos virágot és megtanított élvezni a testem és a férfitestet. Megerősítette bennem azt, amit azelőtt sok évig csak rejtve, titokban mertem gondolni és űzni. Amikor először nyögtem szex közben, a folyóparton, akkor ünnepeltünk. Ő volt a fiú, aki egy éjszaka alatt 13 orgazmussal ajándékozott meg. Ő volt a fiú,aki minden hónapban megünnepelte velem az első hangos orgazmusomat.

Utána jöttek mások, volt rengeteg kéjben fuldokló éjszaka, merev hímtagok, kéjtagok, nedvesség. Ahány férfi, annyi világ, rengeteg helyszín és rengeteg pozíció. Mindez mindig saját döntésem volt, csak akkor mentem ágyba, ha én akartam. Szerettem azokat a férfiakat, akikkel lefeküdtem, a behatolás pillanatában mindbe beleszerettem. De egyiküket sem szerethettem volna, egyikük sem ajándékozhatott volna nekem őrült orgazmusokat, hogyha magamba, a testembe, Punciba nem lennék szerelmes, a nap minden egyes órájában és annak minden percében. Puncira figyelni kell, és nem szabad megtagadni tőle azt, ami jár neki: gyöngédség, türelem, nedvesség, kéj és orgazmus.Még több bugyi, még több lány, még több orgazmus: http://www.facebook.com/leabugyival

4 Tovább

Hazudtam magamnak, mint nő


Értelmetlen önfeláldozás, elhúzódó betegeskedés, a kálvária és a végén a fájdalmasan szép happy end. Virtuális lelki petting nevű beküldőnk megjárta a poklot, amiért háttérbe szorította
a pináját és rajta keresztül saját akaratát.


Te is átmentél hasonlón? Írd meg nekünk a leabugyival@gmail.com címre!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lelkiismeret-furdalás. Ez a szó jut leghamarabb eszembe, ha a puncimra gondolok.

Délelőtt tíz óra. Barátságos rendelői szoba, kényelmes fotel, bokáimon, csuklómon elektródák, homlokomat pánt fogja át, amikből szintén vezetékek lógnak ki, s egy ismeretlen műszerhez kapcsolódik mindegyik. Jóságos tündérarc libben be a szobába.
- Szép napot, meséljen nekem, mi a panasza?
- Tulajdonképpen minden, ami egy hüvellyel történhet. Az elmúlt két évben Ön a harmadik orvos. Szkeptikus vagyok, mégis azt kérem, hogy segítsen, mert fogytán az erőm.
- Hm. Kedvesem, miért bántja magát?
- Elnézést, nem értem...
- Minden női probléma, ami nem kezelhető pár hét alatt, lelki eredetű. Ön 2 éve hazudik magának, és a teste nem győz jelezni. Mondja, miért bántja magát azzal, hogy nem vesz róla tudomást?

Mondták, hogy sírni fogok, ha elmegyek a dokinőhöz, de tiltakoztam. Ugyan, mi történhet? Pár bogyesz, kenőcs és minden kezdődik előről. Zokogtam húsz percet, elektródákkal a fejemen. Igaza volt. Semmi olyanról nem tudtam mesélni neki, ami arról győzte volna meg, hogy mint nő, ne hazudtam volna magamnak az elmúlt években.
- Drágám, amíg nem teszi magában helyre a dolgokat és utálja a saját nőiességét, ne várja, hogy meggyógyul.
Tudtam. Tudtam, hogy szakítanom kell.
Hazafelé sétáltam Budán. Azon gondolkodtam, mikor volt olyan szeretkezésem, mikor volt olyan párkapcsolatom, amikor felhőtlenül és a magam örömére szexeltem volna. Amikor nem játszott közbe a megfelelési vágy, a bizonyítás magam és a másik számára, hogy elég jó vagyok. Amikor ne az lett volna az első, hogy a farka kielégüljön, hanem amikor átadva magam az ösztönén kábulatának, az orgazmusom eufórikus pillanatáig élveztem volna a szexet. Egyáltalán... bassza meg, mikor volt nekem utoljára orgazmusom?

Rég. Már nem is emlékeztem. Sétáltam haza Budán. Tudtam, hogy szakítanom kell. Hogy az egóm hazug maszk, és nincs annál fontosabb, hogy 25 éves koromra végre Én és a gyönyörű pinám egymásra találjunk.

Nincs az a férfi, aki előbbre való a MI kapcsolatunknál.

Hosszú lelki gyötrődés után szakítottam. Azóta, hosszú évek óta először, semmi betegségem sincsen. Randira készülődtem. Izgultam is, hiszen régóta nem feküdtem le mással, csak a pasimmal. Idegen érintés, ismeretlen illat és ki tudja, mit fog szólni ehhez a frissen meggyógyult pinám. Épp a tangámat húztam fel, amikor a polcon megpillantottam a sminktükrömet. Lefeküdtem az ágyra, széttártam a lábamat, tükrömet elé tartottam, és hosszú percekig néztem. Boldog volt. Egészséges, gyönyörű, amilyennek sokáig nem láttam.

Soha többé nem engedem meg sem másnak, sem magamnak, hogy ezt a gyönyörű rózsaszínét elveszítse.


Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz hozzánk a facebook-on! Vigyázat, magas felnőtt tartalom: http://www.facebook.com/leabugyival

1 Tovább

Éjjelente ébren fekszem az ágyban


Niki babát akar. De előtte legalább egy jót szexelni.

Hogyan tovább? Mi jelenthet kiutat a női depresszióból? Meg lehet menteni egy 10 éves házasságot, amiben elmúlt a vágy? B opciónk a magas kreol srác. Átélted? Hallottál róla? Na ne? - Oszd meg velünk: leabugyival@gmail.com!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ismered azt az érzést, hogy szeded éveken keresztül a fogamzásgátlót, aztán abbahagyod, mert gyereket akarsz, és ahogy abbahagytad már nem is akarsz gyereket, mert a pina diktálja az irányt, most, hogy felszabadult a napi hormonlöket láncai alól, és egész nap nem tudsz másra gondolni, mint arra, hogy legszívesebben rámásznál az összes pasira, aki szembejön veled, de tulajdonképpen nem kellesz a halál faszának sem (szó szerint), veled már senki nem akar lefeküdni a férjeden kívül, aki azért marad melletted, mert egyedül életképtelen, mert azt sem tudja, hol kell bekapcsolni a mosógépet és mindezért állandóan depressziós vagy, és közben bizseregsz egyfolytában, és állsz a múzeum előtt és várod, hogy be tudj menni, és közben pislogsz körbe, hogy hol egy jó pasi, aki miatt rögtön kilépnél a sorból, amiben több, mint egy órája állsz, annyira nem is kell jól kinéznie, elvégre te sem vagy egy bikinimodell, és megint depi vagy és sírni szeretnél és úgy érzed, hogy igazságtalan vagy és bunkó, mert hogy tehetsz ilyet a férjeddel, akit amúgy tényleg szeretsz és ő is téged, de hopp, ott egy frankó csávó, és hogy lehetne a srácot a legjobban (és leggyorsabban) meggyőzni, hogy nekünk most azonnal ki kell vennünk egy hotelszobát...

A minap azt olvastam, az ember nem monogámiára termett. Minden egyes pórusom is ezt mondja. Szüntelenül. (Ez a hőség pláne fokozza a dolgokat.) Az érzékszerveim olyan élesek, mint a sasszem. Éjjelente ébren fekszem az ágyban és potenciális szeretőket keresek fejben. Reggel persze lelkiismeret-furdalással ébredek, aztán pár órával később vígan chatelek ismeretlen pasikkal. Estére megint józan vagyok és nagyon kívánós, de mire az ágyba jutok, kedvesem vígan horkol mellettem. Na köszi, ez pont jót tesz a jelenleg amúgy is ingatag önbecsülésemnek.

Jó, akkor lássuk, hogyan tudnám kiszedni az éjjeli szekrényem fiókjából a vibrátort, anélkül, hogy felébredne…

Ha valaki megkérdi, hogy hiszek-e az örök szerelemben, mindig azt mondom, hogy nem. Mert így is van. Realista vagyok, nem romantikus. De mi van az örök hűséggel? Az talán reális? Vagy most mindössze belémbújt a kisördög?

Figyelj Pina! Most haragszom rád! Miért teszed ezt velem? Teljesen összezavarsz. Hogy lehetsz ilyen egó, hogy kizárólag magadra gondolsz? Hiszen eddig mindketten boldogok voltunk. Vagy te nem? Ja, hogy kevés volt a szex mostanában? Hát Istenem, 10 éve együtt vagyunk a férjemmel, mit vársz? Mit? Kit?

Azt a kreol bőrű, magas srácot, akivel egymás mellett ültünk múltkor a villamoson és ide jár az egyetemre? Áááááááááááááááááhhh!!!!!!!! Veled nem lehet normálisan beszélni! Állandóan másra figyelsz. Komoly dolgokról van szó! Épp megkérdőjelezem a házasságom.

És mi lesz a babával? Normális vagyok? Hiszen a világ legjobb férfijához mentem feleségül. Aki segít takarítani és megsétáltatja a kutyát, amikor tulajdonképpen nekem kellett volna, csak befaltam egy pizzát és fáj a hasam. Hoz nekem fagyit, ha arra fáj a fogam, és néha virággal is meglep.

Honnan jönnek akkor ezek a kétségek, ezek a gondolatok? Ez miért nem elég?

Légyszi nyugtasson meg valaki, hogy nem vagyok megzakkanva, és hogy ezen minden valamirevaló csaj előbb-utóbb keresztülmegy! És ami a legfontosabb: hogy el fog múlni!Többre vágyóknak, Mr. Pink ajánlásával: http://www.facebook.com/leabugyival

14 Tovább

leabugyival

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek