Minden kislány arról álmodik, hogy egy napon megjelenik az ajtóban a szőke herceg fehér lovon. Enikővel is kicsit hasonlóan történt, kicsit hasonlóan.

Pennára fel! Küldd el nekünk te is önazonos történeted a leabugyival@gmail.com-ra!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
15 évesen már nagyon jókat vitatkoztam Puncusommal!  Nagyon sóvárgós fajta Puncus volt, de (talán neveltetésem miatt) csak sokára ismerkedett meg a fütyivel!

Bár jókat hancúroztunk sokat dédelgettem Puncust, neki mindig is a fütykösön járt az esze!

Mikor néha fütykös közelbe kerültünk, és esetlenül simogattam, akkor ujjongott, majd követelőzött! –

„Én is kérem, add már oda nekem is” -egyre csak ezt szajkózta, de én nem engedtem fütyköst puncusom közelébe! Ilyenkor dühöngött

-„Hülye k….va!” -kiabálta! Még az sem volt elég mikor a fütykös gazdija kényeztette ajkaival, kezével!

-„Fütyköst akarok, FÜTYKÖST” -szinte már ordibált!!!

Aztán jött Ő! A NAGY Ő! Imádtuk mindketten! Én és puncusom is! Ő volt az első nekünk! Jó volt nekünk! Puncus áradozott, hogy milyen csuda jó amikor kitölti Őt fütykös, milyen szuper is ez a játék! Hálásak voltunk Ő-nek! Én a sóhajaimmal, puncus szoros ritmusos öleléseivel ajándékozta meg Őt és fütykösét! Megbékéltünk puncussal!  

3 évig tartott, akkor kiderült, hogy fütyköse más utakon is jár!

Kidobtam!

Puncusom őrjöngött!

„Hülye k…va!”- mondta!

- „Most megint azzal az idióta vízsugárral akarsz lecsillapítani? Én fütyköst akarok!!!!”

Sokat sírtam!

Egy emelettel lejjebb lakott egy pár évvel idősebb lány! Egyik nap leszólított a lépcsőházban, megkérdezte hol van Ő?! Nem tudtam megszólalni! Könnyeim hullani kezdtek, mint a záporeső! Bevitt a lakására, ahol elmeséltem történetem töviről hegyire! Éjszakába nyúlóan beszélgettünk! Megnyugodtam! Másnap munka után becsöngetett ismét! „Ne szomorkodj egyedül, gyere le, ha van kedved” -mondta!

Lementem!

Sokat beszélgettünk, meg boroztunk, aztán nem tudom már, hogy hogyan, de szorosan közel ült mellém! Melleink összeértek, kezével megérintette ajkaim, mondván, van valami morzsa rajta! Aztán se szó, se beszéd megcsókolt! El akartam húzódni Tőle, de nem engedett! Keze mellemre csúszott! Furcsa volt érezni egy nő érintését, csókját magamon! Jólesett! Puncusom félszegen ébredezett! Aztán átszakadt bennem a gát! Visszacsókoltam! Aznap megismertem a női szerelmet!

Jó volt!

Puncusnak is tetszett az a másik punci! Ettől a naptól kezdve összejártunk! Mindig valami új dolgot tanultunk Puncussal! Puncus legjobban azt élvezte, mikor teljesen magatehetetlenül kikötözve fekszem az ágyon, szememen kendővel bekötve, fülemen fülhallgatóval, mely a korábbi szeretkezésünk erotikus hangjait sugározza és így kényezteti a másik punci!

„Most én irányítok, nem TE” -ujjongott Puncusom! !!!!

Aztán egyre több feladatot kaptunk! Ha nem teljesítettük a feladatot, akkor 1 hétig nem találkozhattak puncusaink egymással! Ilyenkor Puncus, aki kezdett megbékélni a „mesterséges fütykössel és számtalan eddig nem is látott, tapasztalt kényeztetővel” kikelt magából!

-„Hülye k…va! Én akarom, azt akarom, hogy az a másik gyöngyöző Puncus felfaljon, hogy azaz izé, melynek két vége van döfködjön hajnalig - így siránkozott!

Ekkor feladtam!

- Teljesítem Edit kérését - hódoltam be Puncusnak!

Egy szál bugyiban leosontam hozzá és becsöngettem (hiszen ez volt a feladat)! Hosszú percekig várakoztatott!

–Talán nincs is itthon? -villant fel bennem a rémület?

-De hisz hallom bent motoszkál!

És ekkor beütött a krach!

Kinyílt a szomszédos ajtó  és egy jóképű srác jelent meg az ajtóban! Igen elcsodálkozott a látványon! Szerencsére lekapcsolódott a villany!

-Kérlek, ne kapcsold fel!-kértem!

-Persze,persze- köhintett egyet! Segíthetek valamit?

-„IGEN! „- kiabálta Puncusom, akit nagyon felvillanyozott egy valódi fütykös közelsége!

-„Döngessen meg a fütykösöd engem, meg ezt a hülye k…vát!” -ordította az én neveletlen Puncusom!

-Nem, köszönöm, csak kizártam magam és Editnél van a kulcs- mentettem a menthetőt.

Ekkor nyílott az ajtó és megjelent az említett nőnemű egyed!

-Gyere be mondta!

Mikor becsukódott mögöttünk az ajtó azonnal benyúlt a bugyimba, mely jócskán nedves volt már, hiszem Puncus mindenféle szégyenérzet nélkül csorgatta a nyálát az elképzelt fütykös után!

-Szóval így állunk –kérdezte Edit!

Aznap este egész erotikus játszadozásunk alatt a szomszéd srác járt az eszemben! Kb egy hét múlva egy csomag várt otthon! Kibontottam és egy rózsaszín bilincs volt benne egy levéllel!

-Fél tízkor legyél az ajtóm előtt, hátrabilincselt kézzel, meztelenül!

Hezitálva vártam az időpontot! Furcsa gondolatok keringtek bennem!

-Nem megyek!

-„De lemész és engem is leviszel”-kontrázott Puncus!

- De meglátnak, nem megyek!

-„De lemész Te hülye k…va!

-Talán lemegyek!

Aztán eljött az idő és én lementem! Ügyetlenül hátrabilincseltem Edit ajtaja előtt a kezem, aztán az orrommal megnyomtam a gombot! Kérlek, nyisd ki, nyisd ki, nyisd ki mielőtt valaki meglát! Pánikoltam! Szerencsére hamar kinyílott az ajtó! Gyorsan beosontam és azonnal körbenéztem! Semmi extra, kezdtem megnyugodni!

-Gyere drágám-mondta az én Úrnőm!

Lekötözte kezeim lábaim a dohányzó asztalra, megkaptam az én szemfedőm és a jól ismert fülhallgatóm! Puncusom már tudta a dolgát! Nedvesen várta a reánk váró gyönyört! Valami mégis furcsa volt! Finom ajkai, kezei sokkal tovább kényeztettek, mint szoktak! Aztán nagyon furcsát éreztem! Parfümszagot! Úristen! De hisz ez egy férfié! Olyan ismerősnek tűnt ez az illat! Majd megéreztem azt a valamit ott lent! Gyengéden, ámde mégis határozottan tolakodott az én Puncusomba!

-NE!

-NENENE!

-EDIT-Sikítottam! Kérlek ne!

Edit simogatott, talán mondott is valamit, de az erotikus zenés sóhajoktól a fülemben nem hallottam!  Puncusom teljesen beindult!

Fütykös, fütykös!!!!- harsogta!

-Gyere már, gyere már!

Aztán belém hatolt! Furcsa érzés volt! Tiltakoztam, de ugyanakkor akartam is! Kiszolgáltatott helyzetemben nem is tehettem mást!!!

-Edit!-zokogtam! Kérlek segíts!

De Edit sehol sem volt! Kezeim lábaim béklyóban! Eszeveszetten rángatóztam, hogy kiszabadítsam magam, de nem sikerült! A fejhallgatóm is lecsúszott!

…és ekkor köhintett egyet!

De hiszen ezt a köhintést már hallottam!-villant át az agyamon! Igen! Akkor egy szál bugyiban a lépcsőházban! De hiszen ez az a jóképű srác a szomszédból! Feloldódott minden görcs bennem!

Még, még, még!

Folytasd! Lüktetett a vérem!

Aztán vége lett! Majd mintha ott sem lett volna eltűnt, miközben Puncus és én ott pihegtünk kielégülten az asztalon! Edit jött be és eloldozott! Ekkor amennyire elgémberedett kezem engedte, egy hatalmas pofont kevertem le neki, majd haza szaladtam!

Másnap 3 nap szabit kértem a munkahelyemen! Egész álló nap csak otthon gubbasztottam! Mitévő legyek! Elsüllyedek szégyenemben!

-Menj le hozzá-mondta Puncus!

- Na és minek menjek Edithez?-kérdeztem.

-Te hülye k…va! A fütyköshöz! Micsoda egy kitartó fütykös is az! Ahogy döfköd azzal az édes fejével! Menj le hozzá most!!!!!

-Nem, nem és nem!!!!!

Végül aztán lementem, becsöngettem! Mikor ajtót nyitott elkerekedett a szeme, ami nem is csoda, mert a rózsaszín bilincset pörgetve álltam az ajtóban!

-Ismerős-kérdeztem!

-Igen!-mosolyodott el Ő!

-Na akkor most közelebbről is megismered!

Más nem lévén az előszobája radiátorához kötöztem! Lekaptam magamról a kendőm bekötöttem a szemét és most én irányítottam a dolgokat! Ott az előszobában állva! Puncusom mikor jóllakott a fütykösével, csak ennyit mondott mosolyogva:

- „Micsoda egy k…va vagy Te!

Ez már egy éve történt! Együtt vagyunk azóta is!

Tegnap megkérte a kezem!!!!!!

Szép az Élet!

További tartalmak, hírek és képek a Facebook oldalunkon. Kattints és csatlakozz a Pinamisszióhoz!